На мирне небо над головою, любов, опіку, захист, ласку має право кожна дитина. Особливо потребують цих речей малюки позбавлені батьківського піклування. Днями світ відзначав міжнародний День захисту дітей. Працівники ГУ Міндоходів у Вінницькій області з року в рік відвідують дитячий будинок „Малятко”, щоб подарувати хоча б невелику часточку своєї уваги і небхідні для діток речі: продукти, фрукти, іграшки. Цей рік не став винятком.

„Наші діти, наші квіти будуть жити краще нас”

Малеча зустріла гостей усмішками і допитливими оченятами. Дітки підготували всім відому українську казку „Ріпка”, яка була дуже символічною: персонажам вдалося витягти ріпку лише гуртом. А в реальному житті лише спільними зусиллями вдасться досягти результату: зробити життя підростаючого покоління мирним, стабільним, забезпеченим.

„Наші діти, наші квіти будуть жити краще нас”

В. о. начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Мирослав Продан привітав малят з їхнім днем, подякував персоналу і зазначив: „Цей день – нагадування усьому суспільству. Перебуваючи на будь-якому соціальному рівні ми повинні захищати права малечі, робити її щасливою, давати можливість навчатися і розвиватися, займатися улюбленою справою. Виховання в гармонії, мирі та добрі зробить у майбутньому з діток турботливих батьків та сформує справжніх громадян своєї країни”.

„Наші діти, наші квіти будуть жити краще нас”

Наприкінці свята дітвора разом з вихователями заспівала пісню, головні слова в якій „Наші діти, наші квіти будуть жити краще нас”. Їх повинен запамятати кожен і будь що намагатися втілити у життя.



Переглядів: 7582
Поширень: 0