У Вінниці дорожні роботи рідше заважатимуть водіям і будуть проводитись у нічний час. Про це із Державтоінспекцією домовились представники комунальних та приватних організацій, що здійснюють роботи на вулично-шляховій мережі. Зміни не стосуються тільки випадків, які пов’язані із ліквідацією аварій.

Дорожні роботи тепер вестимуть уночі, щоб не дошкуляти водіям. Виняток – аварії

Основною причиною внесення змін стали затори, що нерідко трапляються під час проведення дорожніх робіт. Аби їх уникнути, організації повинні будуть брати дозвіл у органах місцевого самоврядування і координувати свою роботу з ДАІ. Остання у свою чергу буде розробляти схему організації дорожнього руху на час ремонту.

На робочій зустрічі вирішено, що з метою уникнення ускладнень в дорожньому русі, під час проведення робіт, не пов’язаних з ліквідацією наслідків аварій, повинні здійснюватись в нічний час із забезпеченням безпеки дорожнього руху. В місяцях проведення робіт повинні бути виставленні засоби регулювання дорожнього руху відповідно до погодженої схеми. Вставлене дорожнє обладнання повинно відповідати діючим нормам та стандартам, щоб учасники дорожнього руху мали змогу вчасно помітити місце проведення робіт, як в темну так і в світлу пору доби.

Дорожні роботи тепер вестимуть уночі, щоб не дошкуляти водіям. Виняток – аварії

Крім того, ДАІ звертається до вінничан, які, помітивши порушення правил проведення дорожніх робіт, можуть повідомляти про них підрозділам автоінспекції.



Переглядів: 5176
Поширень: 0