На п’яти із семи міських кладовищ поминальні дні вже минули. 8 червня вони пройдуть ще на двох: на П’ятничанах та на Старому місті. «Наразі там тривають підготовчі роботи. Комунальні працівники фарбують і за потреби ремонтують об’єкти благоустрою, а саме, лавки, урни, контейнери для сміття. А також проводяться роботи із прибирання території і вивозу сміття», – каже головний спеціаліст департаменту комунального господарства та благоустрою Олексій Гловацький.

До обох кладовищ буде підігнано по одній спецмашині з цистернами, де люди зможуть брати технічну воду. Будуть встановлені s безкоштовні біотуалети. На кладовищі по вулиці Ольги Кобилянської шість, а на кладовищі по вулиці Тимощука – два, оскільки кладовище є невеликим. Щоб людям легше зорієнтуватися де саме вони знаходяться, встановлять спеціальні вказівники.

Також у цей день буде забезпечено безкоштовне автобусне перевезення до кладовища по вулиці Ольги Кобилянської від площі Гагаріна. Для перевезення мешканців задіяно 40 автобусів, які здійснять орієнтовно 900 рейсів



Переглядів: 3898
Поширень: 0