З початку року Державтоінспекція Вінниччини звільнила за хабарництво 25 своїх співробітників. Як повідомив начальник УДАІ Павло Солоненко, піймані на гарячому інспектори самі ж і покаялися.

Суми, на яких попадались інспектори були незначними, зазвичай брали «на лапу» 50-100 гривень, повідомив керівник ДАІ області, а також додав, що ще 120 працівників автоінспекції за свої проступки були оштрафовані.

Разом із тим, Павло Солоненко каже, що виявляти нечесних підлеглих у своєму відомстві йому важко, бо самі інспектори не поспішають «здавати» колег.

- Щоб з когось щось спитати, треба знати, що ти їм дав. А з цим у нас зараз складно, ДАІ погано забезпечується державою. Приміром, пального отримуємо на місяць у п’ять разів менше від потрібного, багато автомобілів відпрацювали ресурс і потребують капремонту, - скаржиться Павло Солоненко.

Економити пальне даішникам допомагають новенькі «Тойоти Пріус», які інспекція отримала у користування. Рухаючись містом зі швидкістю близько 30км/год., гібридний двигун у них використовує електричну тягу, розповів керівник ДАІ області. 



Переглядів: 3487
Поширень: 0