На пульт централізованого спостереження м. Вінниці надійшов сигнал від диспетчера однієї із служб таксі міста про те, що невідомі громадяни нанесли тілесні пошкодження водієві таксі. Наряд групи затримання УДСО при УМВС прибув до місця події за лічені хвилини і затримав зловмисників.

При з’ясуванні усіх обставин було встановлено, що послугами таксиста хотіла скористатися пара молодих людей, однак вони були напідпитку, тож водій таксі відмовився виконувати їх замовлення. Між водієм і невдоволеними громадянами розпочалися суперечка, в результаті чого таксист отримав тілесні ушкодження. Водій таксі зв’язався із диспетчером і попросив допомоги.

Прибувши за кілька хвилин працівники Вінницького УДСО затримали агресивних пасажирів. Ними виявилась жителі одного із сіл області хлопець та дівчина 27 та 22 років, що повертались з відпочинку додому.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції. На даний час проводиться перевірка, по завершенні якої буде дана правова оцінка діям правопорушників.



Переглядів: 3018
Поширень: 0