Працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС було отримано інформацію про те, що двоє вінничан, чоловік 43 років та його 27-річна подруга забезпечують жінок зайняттям проституцією.

У Вінниці затримали сутенерів

Правоохоронці встановили, що вказані особи в розважальних закладах міста та в соцмережах Інтернет, а саме на сайтах знайомств, підшуковували молодих та привабливих дівчат, які в подальшому погоджувались працювати повіями.

Розміщуючи на сайтах мережі Інтернет оголошення інтимного характеру з зазначенням умов та плати за послуги, вони підшуковували клієнтів для надання секс послуг повіями, яких раніше завербували.

У Вінниці затримали сутенерів

Сутенери вели графік роботи повій, які щодня за допомогою мобільного телефону сповіщали про можливість виїзду на замовлення, розміщували та поновлювали оголошення про надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

Чоловік здійснював транспортування повій до клієнтів на сауни, квартири, готелі, їх охорону та контроль. Половину, зароблених злочинним шляхом жінками грошей, сутенери забирали собі.
Відомості про вказане кримінальне правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочате досудове розслідування.

У Вінниці затримали сутенерів

Під час проведеного обшуку за адресою проживання правопорушників було вилучено речові докази, серед яких мобільні телефони, журнали з фіксацією доходів сутенерів.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3796
Поширень: 0