Учасників акції від організаційного комітету привітали начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Олена Стоялова та представник всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Катерина Бартецька. Кульмінацією акції стало проведення святкового концерту за участю дитячих та молодіжних колективів, вихованців центрів позашкільної освіти, конкурсів, розваг. Цей захід – своєрідна подяка кожному, хто приєднався до благодійного збору.

Основна мета проведення акції – суспільний збір коштів для придбання медичного обладнання з діагностики, лікування та реабілітації дітей з вадами зору із залученням якомога більшої кількості дітей, молоді та громадськості.

До акції приєднались більше 800 молодих волонтерів в усіх районах та містах області. З 4 по 8 травня збір коштів проводився у закладах освіти, на підприємствах, в організаціях та установах.
Кожному, хто приєднався до акції і зробив грошовий внесок для надання допомоги дітям з вадами зору, дарувалося символічне серце. І такі серця отримали більше 30 тисяч жителів Вінниччини.

Всі кошти, зібрані в ході акції, будуть направлені на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» для придбання медичного обладнання, яке буде передане Обласній дитячій клінічній лікарні. Його можна буде легко впізнати за наклейками-логотипами «Серце до серця».
Масштаб цьогорічної акції став можливим завдяки активної участі в її організації управлінь у справах сім’ї та молоді, освіти і науки, культури та туризму, охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації.

Партнером акції стало Вінницьке обласне управління ВАТ «Ощадбанк», який всі банківські операції здійснив безкоштовно. Обсяг остаточної суми зібраних коштів буде відомий 15 травня.

Для довідки:
Щорічно Всеукраїнська благодійна акція допомоги дітям з вадами зору «Почуйте всі!» організовується Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» спільно з міністерствами України: у справах сім’ї, молоді та спорту, освіти і науки, охорони здоров’я та курортів, культури і туризму.
у Вінницькій області акція проходить вчетверте. У 2008 році зібрано кошти у сумі 36 196,96 грн., на які придбано офтальмоскоп та проектор знаків для обласної клінічної дитячої лікарні.


Переглядів: 3858
Поширень: 0