Увагу нічного екіпажу працівників батальйону патрульної служби міліції привернув підозрілий чоловік біля легковика. Міліціонери вирішили перевірити в нього документи та з’ясувати причину зацікавленості даною іномаркою.

Підійшовши до машини, міліціонери побачили, що у дверях «Volkswagen» вибите скло, а чоловік, що знаходився біля автівки в руках тримає автомагнітолу. Зловмисник так захопився своєю справою, що побачив міліціонерів біля себе лише тоді, коли зібрався залишити місце злочину.

Затриманим виявився 55-річний вінничанин. Раніше чоловік мав проблеми з законом та відбував покарання за скоєння крадіжок. З його слів, на крадіжку з машини він наважився через скрутне матеріальне становище.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі працівники міліції перевіряють причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів. Під час санкціонованого огляду у його квартирі було виявлено ще кілька автомагнітол.



Переглядів: 2912
Поширень: 0