Департамент житлового господарства розпочав приймати заявки на участь у конкурсі «Житловий комплекс зразкового утримання - 2014». В ньому можуть взяти участь мешканці багатоповерхових будинків, незалежно від форми власності підприємств, на утриманні яких вони знаходиться – комунальних чи приватних. Також учасниками конкурсу можуть стати і ОСББ. Заяви прийматимуться до 20 серпня, а переможці стануть відомі в кінці вересня.

Вже шостий рік поспіль у Вінниці проводиться конкурс серед багатоповерхівок «Житловий комплекс зразкового утримання». У ньому можуть взяти участь будинки будь-якої житлово-експлуатаційної організації та об’єднання співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ), які самостійно забезпечують утримання власного помешкання та прибудинкових територій. Подавати заявки не можуть переможці минулорічних конкурсів (з 2009 по 2013 роки). Кожен учасник конкурсу може брати участь лише в одній номінації, яку обирає за власним бажанням. Кількість учасників конкурсу не обмежується.

«У конкурсі є чотири номінації: «Будинок зразкового утримання, забудови до 1995 року», «Будинок зразкового утримання, забудови від 1996 року», «Під’їзд зразкового утримання», «Найкраща прибудинкова територія». Призовий фонд перших двох номінацій у цьому році складає за перші місця по 8 тисяч гривень, за другі – по 5 тисяч і за третє – 3 тисячі. У двох останніх номінаціях відповідно 4, 3 та 2 тисячі гривень», – розповідає начальник відділу поточного утримання будинків та прибудинкових територій департаменту житлового господарства Сергій Гречанюк.

За умовами конкурсу усі бажаючі до 20 серпня повинні подати заявки на участь у вигляді довідкових матеріалів до департаменту житлового господарства Вінницької міської ради (вул.Соборна,59; каб. №501; тел. 59-51-92). Інформація повинна містити назву номінації, на яку подається заява; адресу будинку та рік прийняття його в експлуатацію; кількість житлових та нежитлових приміщень; інформацію про заявника із зазначенням контактних даних (ПІБ, поштова адреса, телефон). Також до переліку документів слід додати мінімум 10 фотографій в електронному вигляді. Переможців конкурсу визначатиме конкурсна комісія в період з 20 по 30 вересня.



Переглядів: 3458
Поширень: 0