Працівники міліції за підозрою у скоєнні пограбувань затримали двох вінничан. Чоловіки на вулицях міста «полювали» за жінками та зривали золоті ланцюжки. Завдяки оперативному затриманню зловмисників працівникам міліції вдалося повернути прикраси потерпілим.

Майже одночасно близько шостої години вечора до Вінницького міського відділу міліції звернулися з заявами дві вінничанки про те, що на вулиці міста невідомі особи зірвали з них золоті ланцюжки. 35-річну жінку один із зловмисників пограбував біля ринку, а 24-річну - біля лікарні. Завданий збиток потерпілим становить близько 11 000 гривень.

Як розповів в.о. начальника Вінницького міського відділу міліції Кирило Доценко, зловмисників міліціонери шукали за описом потерпілих та очевидців. Протягом години оперативниками та працівниками батальйону патрульної служби зловмисники були затримані. У них працівники міліції вилучили докази причетності до злочинів – ланцюжки потерпілих. Затриманими виявилися 23 та 29-річні вінничани. Обидва чоловіки раніше потрапляли в поле зору правоохоронців та відбували покарання у місцях позбавлення волі.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 4-х років ув’язнення.



Переглядів: 3175
Поширень: 0