Чотири роки тому у Вінниці була запроваджена практика, коли для проведення ремонтних робіт, протягом липня, щоб діти не дихали фарбами та лаком, залишались працювати лише чергові садочки. Липень був обраний невипадково – саме на цей місяць припадає найменша відвідуваність дітками садків. Цього року у Вінниці працювало вісім чергових дитячих садочків у різних мікрорайонах міста: №24, №30, №45, №57, №47, №50, №29, №16. За цей час їх відвідувало більше тисячі малят, хоча заяви подало понад дві тисячі родин.

Усі дитячі садочки Вінниці відновили роботу з 30 липня

У всіх чергових дитячих садочках було створено комфортні умови для перебування діток, спрямовані на їхнє оздоровлення. Тут щодня проводилися різноманітні конкурси, ігри та концерти для малечі. Крім того, дошкільнят розважали пізнавальними екскурсіями, виставами лялькових театрів та веселими вікторинами. Кожний день проходив під різною темою. Так, серед іншого, у садочках відбулися такі заходи як День казки, День театру, День мультиків, Бал квітів, концерт «Танцюють всі».

Усі дитячі садочки Вінниці відновили роботу з 30 липня

Також у дошкільних закладах пройшов День миру, під час якого відбувся майстер-клас з виготовлення голубів миру, флеш-моби, конкурс на кращу листівку «Хай буде сонце, небо, мама, діти, хай буде мир у всьому світі». Діти та їхні батьки підготували подарунки для військових, які перебувають в зоні АТО. Серед них були й листівки, зроблені дітьми.

Усі дитячі садочки Вінниці відновили роботу з 30 липня

«Після завершення ремонтів у дитсадках, які тривали протягом липня, усі дитячі дошкільні заклади Вінниці відновили свою роботу. Тут створені всі належні умови для перебування хлопчиків та дівчаток. Наразі до дитячих садочків вже повернулися більше шести тисяч малюків, а це – 40 % від загальної кількості діточок, які відвідують дошкільні заклади», – каже заступник директора департаменту освіти міськради Людмила Рихліцька. ​



Переглядів: 5516
Поширень: 0