Землевпорядники Вінниччини прийняли 33 накази про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для військовослужбовців, які наразі боронять нашу Батьківщину або раніше брали участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України.

Загалом до головного управління Держземагентства у Вінницькій області уже звернулося понад 40 учасників АТО з клопотаннями про надання земельних ділянок.

Фахівці землевпорядної служби у Вінницькій області постійно актуалізують інформацію про вільні земельні наділи, які можуть бути надані особам, які захищають суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, та мають право на безкоштовне отримання землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, для ведення індивідуального садівництва та особистого селянського господарства.

За результатами зібраної інформації відібрано 274 земельних масиви загальною площею 1409 га, у тому числі: 181 масив, який може бути використаний для будівництва, загальною площею 514 га, 93 масиви – для ведення садівництва за межами населених пунктів площею 895 гектарів.
 



Переглядів: 3268
Поширень: 0