До Вінницького міського відділу міліції звернувся 48-річний вінничани з повідомленням проте, що близько восьмої ранку біля під’їзду будинку двоє невідомих чоловіків вчинили на нього розбійний напад.

Зі слів заявника, коли він сідав у власну автівку, на нього зі зброєю напали двоє незнайомців, нанесли йому тілесні ушкодження, розбили скло в автомобілі та намагалися вирвати з рук сумку з грошима та особистими речами.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, одного з нападників оперативники затримали за «гарячим слідом». Ним виявився 19-річний непрацюючий вінничанин. Зараз він затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Особа іншого нападника встановлена, вживаються заходи щодо його затримання. Попередньо встановлено, що зброя, яку застосовували зловмисники – пневматична.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3565
Поширень: 0