В місті Вінниці інспектори ДАІ затримали двох херсонських гастролерів, які скоїли ряд крадіжок в обласному центрі.

У Вінниці затримано херсонських гастролерів, які лише у нашому місті обчистили 5 квартир

Працівникам Державтоінспекції під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом в м. Вінниці, за грубе порушення правил дорожнього руху було зупинено автомобіль ВАЗ 21099 під керуванням 27-річного мешканця Херсонської області. Під час перевірки реєстраційних документів інспекторами ДАІ було встановлено, що керманич «Вазівки» перебуває в стані наркотичного сп’яніння та керував автомобілем з посвідченням водія, яке має ознаки підробки.

Крім водія в салоні автомобіля знаходився 32-річний пасажир, який прихопивши з собою темну шкіряну сумку намагався скоїти втечу від працівників Державтоінспекції. Завдяки професійним діям правоохоронців, втікача було затримано та разом з водієм доставлено до міського відділку міліції.

У Вінниці затримано херсонських гастролерів, які лише у нашому місті обчистили 5 квартир

Під час огляду речей було встановлено, що в шкіряний сумці знаходились наркотичні засоби та відмички для примусового відкриття дверей. В ході з’ясування походження наркотичних засобів та пристроїв для відкривання дверей, водій легковика зізнався, що заробляє на життя саме крадіжками. Лише у м. Вінниці затриманим було скоєно 5 квартирних крадіжки на десятки тисяч гривень.

Наразі затримані перевіряються на причетність до скоєння крадіжок, як у Вінницькій області, так і в інших регіонах.



Переглядів: 3283
Поширень: 0