Вінницька міліція працюватиме в посиленому режимі під час святкування 23-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного прапора. Правоохоронцями вживатимуть додаткових заходів безпеки, на вулицях населених пунктів працюватимуть посилені наряди міліції та мобільні екіпажі.

За словами т.в.о. начальника Управління громадської безпеки УМВС у Вінницькій області Ігоря Слободянюка, першочергова увага працівників міліції буде зосереджена на забезпеченні правопорядку в місцях проведення масових заходів та великого скупчення людей.

В обласному центрі протягом трьох днів святкувань цілодобово нестимуть службу близько 20 мобільних екіпажів міліції, головне завдання яких – не допустити порушень громадського порядку, дестабілізації обстановки в місті.

Загалом до несення служби в ці дні лише у Вінниці залучатиметься близько 200 міліціонерів.

Міліція зробить все залежне аби вінничани та гості області змогли безпечно відвідати святкові заходи. В той же час, з огляду на складну ситуацію в країні правоохоронці закликають громадян не втрачати пильність та повідомляти в міліцію інформацію про підозрілих осіб, які можуть виношувати злочинні плани, а також залишені без нагляду в громадських місцях валізи, пакунки інші підозрілі предмети. Міліція перевірятиме усю без виключення інформацію задля безпеки людей.

Правоохоронці бажають вінничанам гарних свят та закликають бути взаємоввічливими, не порушувати громадський порядок, проявляти виваженість та толерантність один до одного. Тільки разом ми зможемо забезпечити спокій в нашому регіоні.



Переглядів: 3264
Поширень: 0