Працівники вінницької міліції затримали 30-річного жителя Кіровоградської області, який викрадав двоколісні транспортні засоби у вінничан. Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Біля одного з ломбардів міста Вінниці оперативники вінницької міліції затримали злодія, якого розшукували протягом місяця. Чоловік викрадав велосипеди, залишені власниками без належного нагляду. На його рахунку близько трьох десятків вкрадених двоколісних транспортних засобів. Їх чоловік викрадав з тамбурів у під’їздах будинків, гаражів, біля магазинів.

Як розповів начальник міського відділу міліції Юрій Куций, затриманим виявився непрацюючий житель одного з сіл Кіровоградської області. Раніше він мав проблеми з законом та відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок. Вкрадені транспортні засоби чоловік здавав у ломбарди та продавав на ринках за низькою ціною. Не нехтував і дитячими велосипедами.

За усіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років ув’язнення.

Аби ваш двоколісний транспортний засіб не став здобиччю крадіїв, працівники міліції радять не залишати його без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях. Якщо ж виникла необхідність залишити двоколісного «друга», використовуйте надійні велосипедні замки.

У випадку крадіжки велосипеда радимо не зволікати, а терміново телефонувати до міліції за номером «102». За «гарячими слідами» можна скоріше знайти зловмисника та повернути втрачене майно.



Переглядів: 3167
Поширень: 0