Подрібнене наркотичне зілля у трьох поліетиленових пакетах та майже 80 паперових згортків з цією ж самою речовиною вилучили працівники вінницької міліції у безробітного вінничанина.

До працівників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків вінницької міліції надійшла оперативна інформація про те, що 32-річний вінничанин у своїй квартирі зберігає наркотики. Ця інформація знайшла своє підтвердження, коли за вказаною адресою з санкціонованим обшуком прийшли правоохоронці.

Під час огляду у квартирі підозрюваного працівники міліції виявили 3 поліетиленові пакети з подрібненою речовиною рослинного походження зовні схожу на коноплю та 77 паперових згортків з цією ж речовиною.

Вилучена речовина рослинного походження направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових рішень. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що карається позбавленням волі до 3-х років.



Переглядів: 3258
Поширень: 0