Під час несення служби з нагляду за безпекою дорожнього руху працівниками відділу ДАІ міста Вінниці було зупинено автомобіль "Opel-Calibra", за кермом якого перебував 48-річний вінничанин. В ході огляду документів на авто з’ясувалось, що техпаспорт автівки містить ознаки підробки.

Ще одна автівка з підробленими документами - "Opel VECTRA" була виставлена на продаж. Під час огляду авто потенційні покупці, запідозривши обман, звернулись до правоохоронців. Прибувши на місце події, працівники Державтоінспекції встановили, що записи в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу не відповідають дійсності.

Обидва вилучених документи відправлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Автомобілі вилучено та поміщено на арештмайданчик. Триває розслідування



Переглядів: 3150
Поширень: 0