Жертвою кишенькової злодійки стала 71-річна бабуся, яка їхала у громадському транспорті на ринок. Зловмисниця непомітно з кишені у літньої жінки викрала гаманець з грошима в сумі 320 гривень та пенсійне посвідчення.

Вживши оперативних заходів, працівники міліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 27-річна жителька одного з сіл Вінницького району, яка раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Вкрадені в літньої жінки гроші вона витратила на власні потреби, а пенсійне посвідчення віддала міліціонерам.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Затриманій загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

 

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.



Переглядів: 3459
Поширень: 0