Не секрет, що в наше місто привозять поранених бійців з зони АТО, які проходять лікування в військово-медичному центрі ВПС України і те, що багато організацій, волонтерів та звичайних жителів міста допомагають пораненим військовим.

Профспілки освітян Вінниччини допомагає пораненим бійцям із зони АТО

Так і Профспілка освітян не одноразово допомагала коштами постраждалим в м. Києві на Майдані в лютому цієї зими, надавалася допомога сім’ям освітян в яких загинули рідні в зоні АТО та учасникам бойових дій. За рішенням президії, яка відбулася 19 серпня 2014р. з коштів профбюжету було виділено 50 тисяч гривень на військово-медичний центр ВПС України у м. Вінниці для поранених військовослужбовців із зони АТО.

Профспілки освітян Вінниччини допомагає пораненим бійцям із зони АТО

Голова обкому Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов звернувся до  начальника медичної частини госпіталя  Віталія Колесюка, щодо придбання необхідних речей для поранених, а це виявились вакуумні пов’язки та контейнера для  NPWT терапії ран. На жаль, данні пов’язки виготовляються лише за кордоном. Після тривалого очікування товару з-за кордону, сьогодні, 18 вересня, Сергій Пугачов, вручив для хірургічного відділення 173 комплекти пов’язок та контейнерів для NPWT терапії ран.

Профспілки освітян Вінниччини допомагає пораненим бійцям із зони АТО

На цьому благодійна допомога освітян Профспілки не закінчується, адже Профспілка завжди залишається поряд з людьми, які потребують допомоги.



Переглядів: 3930
Поширень: 0