В ході відпрацювання Державтоінспектори спільно з оперативниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків вінницького міського відділу міліції в салоні автомобіля «Nіssan Qashkai» виявили 17 полімерних пакетиків з подрібненою коноплею.

У джипі 21-річного вінничанина знайшли марихуану

Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом у місті Вінниці, працівники міліції зупинили позашляховик, за кермом якого був 21-річний вінничанин.

В ході огляду транспортного засобу в салоні автомобіля було виявлено взуттєву коробку з полімерними пакетиками, наповненими подрібненим наркозіллям, паперовий згорток та паперову коробку з речовиною рослинного походження.

За словами затриманого, коноплі він нарвав в одному з сіл області та вирішив перевезти до обласного центру для власних потреб.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі триває слідство.

Вилучена речовина направлена в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Вінницькій області для експертизи.



Переглядів: 3884
Поширень: 0