Люди на візках, які хочуть проголосувати під час парламентських виборів на дільницях, а не вдома, можуть безкоштовно скористатися послугами Служби супроводу та Служби перевезення людей на візках. Для цього не пізніше 23 жовтня необхідно звернутися за телефоном 57-20-07 та забронювати відповідну послугу.

Участь у голосуванні людей з обмеженими фізичними можливостями на виборчих дільницях Вінниці забезпечуватиме КЗ «Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» спільно з виконавчим комітетом Вінницької міської ради. Для цього буде задіяно Службу перевезення людей на візках та Службу супроводу людей з ОФМ, що при ГО «Гармонія».

«У Вінниці для багатьох людей на візках Служба перевезення – це найкомфортніший спосіб пересування містом. Тому 26 жовтня, коли в Україні відбуватимуться позачергові парламентські вибори, ця Служба допомагатиме дістатися до виборчих дільниць людям з обмеженими фізичними можливостями. Адже частина візочників виявляють бажання голосувати не в дома, хоча мають таку можливість згідно Закону, а саме на виборчих дільницях», – каже голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.

Тож, вінничанам, які бажають скористатися цієї можливість, необхідно звернутися до Служби супроводу та Служби перевезення людей на візках за тел. 57-20-07 та забронювати відповідну послугу. Це потрібно зробити не пізніше 23 жовтня.

Довідка

Служба перевезення людей на візках діє у Вінниці з 2006 року. Вона працює при ГО «Гармонії» за фінансової підтримки ВМР. Служба перевезення має є 3 спеціалізованих машин обладнаних підйомниками. Зазвичай, тут виконують близько 20 індивідуальних заявок на день. При Службі перевезення людей на візках діє Служба супроводу людей з ОФМ (обмеженими функціональними можливостями), працівники якої допомагають людям з проблемами зору потрапити у визначене місце, а людям на візку – піднятися сходами тощо.



Переглядів: 3230
Поширень: 0