На спецлінію «102» близько шостої години вечора зателефонувала жінка та повідомила про те, що у будинку під’їзду невідомий чоловік напав на її сусідку.

За словами самої потерпілої, повертаючись з магазину, вона тримала в руках пакунки та розмовляла по мобільному телефону, тому не звернула увагу на чоловіка, який зайшов до під’їзду одразу після неї. Як тільки двері зачинились, зловмисник вдарив жінку по голові, притиснув до стіни та пригрозив предметом схожим на ніж, вимагаючи віддати гроші та прикраси.

Побачивши, що трапилось, небайдужа сусідка почала кликати на допомогу. Злякавшись, нападник вискочив з під’їзду та кинувся втікати через двори будинків. Зловмисника наздогнали двоє хлопців, які проходили поруч.

Затриманим виявився раніше судимий за крадіжки 21-річний житель Крижопільського району. За відсутності достатньої кількості грошей, хлопець вирішив заробити їх незаконним шляхом.

Наразі, слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за фактом скоєння розбійного нападу відповідно до ч.1 ст.187 КК України. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За такий злочин передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном від трьох до семи років. Триває слідство.



Переглядів: 3874
Поширень: 0