Президент України – Верховний головнокомандувач Збройних Сил Петро Порошенко наголошує на необхідності термінового вирішення всіх питань забезпечення армії перед зимою.

Перебуваючи з робочою поїздкою на Житомирщині, Глава держави зазначив, що переглянув стан готовності Збройних Сил України до зими. «Ми маємо зробити все, щоб воїн був нагодований, у теплі. Бліндажі та фортифікаційні споруди, які зараз будуються на лінії зіткнення, мають забезпечити не лише безпеку, але й відносний комфорт, у тому числі – і взимку», - сказав Президент у спілкуванні з представниками ЗМІ.

Чи готова армія до зими? Перевіряє Порошенко

За словами Президента, на сьогоднішній день будівництво першої та другої лінії оборонних укріплень виконано на 80%.

Президент наголосив на необхідності зняття бюрократичних процедур у питанні забезпечення військовослужбовців зимовим одягом. Він звернув увагу військового командування на необхідність негайного, до 10 жовтня, вирішення цього питання.

Чи готова армія до зими? Перевіряє Порошенко

«Ми зробимо все можливе для того, щоб, використовуючи той досвід, якого ми набули протягом антитерористичної операції, значно підвищити рівень захисту, комфорту і безпеки, а також піклування про наших солдат, які конче потребують уваги і з боку влади, і з боку народу», - сказав Глава держави.

Чи готова армія до зими? Перевіряє Порошенко

Президент висловив особливу подяку волонтерам, які надають допомогу армії. «Ви знаєте, що створено відповідний комітет координації зі Збройними Силами, Національною Гвардією та прикордонними військами. Я впевнений, що покращення координації цих дій буде лише на користь нашій спільній справі», - наголосив Глава держави.



Переглядів: 3472
Поширень: 0