Робочу зустріч з керівниками громадських формувань, які разом з правоохоронцями забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час виборів народних депутатів України, провів заступник начальника УМВС Роман Мушак.

Громадські формування обговорили з міліцією заходи з безпеки під час виборів

Основна увага учасників зустрічі була зосереджена на заходах щодо забезпечення правопорядку і громадської безпеки під час проведення виборів. В обласному управлінні міліції створений оперативний штаб, який цілодобово координуватиме дії правоохоронців та членів громадських організацій, задіяних на охорону громадського порядку на виборчих дільницях під час дострокових виборів народних депутатів.

Громадські формування обговорили з міліцією заходи з безпеки під час виборів

- На більше ніж 1650 виборчих дільницях 2330 працівників вінницької міліції охоронятимуть громадський порядок під час виборів. Допомагатимуть їм у цьому працівники МНС та члени громадських формувань. З моменту отримання виборчими дільницями бюлетенів та до передачі їх виборчим окружним комісіям правоохоронці охоронятимуть приміщення дільничних виборчих комісій, приміщення для голосування з метою недопущення їх блокування чи захоплення, - говорить керівник оперативного штабу УМВС Роман Мушак. - Основне завдання правоохоронців - забезпечити безпеку громадян, їхні права, свободи і законні інтереси, запобігати правопорушенням та їх припинення.

Громадські формування обговорили з міліцією заходи з безпеки під час виборів

В свою чергу близько 1600 представників громадських формувань долучаться до охорони громадського порядку під час проведення виборів. З їхніми представниками були обговорені питання координації та взаємодії несення спільної охорони.



Переглядів: 3679
Поширень: 0