Вінницькі працівники міліції готові допомагати кожному охочому опанувати ази військової справи та навчити надавати першу медичну допомогу в умовах бойових дій. У навчальному центрі УМВС відповідні заняття проведені для представниць прекрасної статі м. Вінниці, які у майбутньому планують стати на захист держави.

Вінничанки, які планують стати на захист держави, пройшли курс молодого бійця

Жіночий батальйон із 20 чарівних жінок віком від 17 до 45 років, які є членами вінницьких громадських організацій, утворився сам собою, за покликом душі, як запевняють вони. Дівчата переконані, що не тільки чоловіки мають боронити нашу країну від ворога. У разі потреби, вони готові бути корисними не тільки на кухні та у шпіталі, а й нести службу зі зброєю в руках нарівні з чоловіками.

Вінничанки, які планують стати на захист держави, пройшли курс молодого бійця

У спортивній залі УМВС досвідчені інструктори з числа працівників навчального центру професійної підготовки обласної міліції вчили вінничанок поводитися з вогнепальною зброєю. Жінки навчалися розбиранню, збиранню автомата Калашникова, пістолета Макарова, медичному супроводженню у бойових умовах, прийомам самозахисту.

Вінничанки, які планують стати на захист держави, пройшли курс молодого бійця

За словами начальника управління кадрового забезпечення УМВС Інни Стаховської, вінницькі правоохоронці завжди готові ділитися своїми знаннями та досвідом з громадянами, бажаючими бути корисними під час бойових дій. Але як жінка, як мати, полковник міліції бажає усім миру та, щоб здобуті навички нашим вінничанкам не знадобилися ніколи.



Переглядів: 3390
Поширень: 0