Зі вчорашньої ночі в оперативному оточенні російсько-терористичних бойовиків перебувають 112 військовослужбовців 3-го резервного батальйону вінницької частини 3008 Національної гвардії, що займають оборону на 29, 30 і 31 блокпостах в районі села Бахмутка, Золоте та Попасна Луганської області.

Як повідомляє луганський губернатор Геннадій Москаль на сайті Луганської облдержадміністрації, ряд поранених і контужених нацгвардійців потрапили в полон, інші більше доби тримають оборону, перебуваючи під постійним обстрілом артилерії і "градів" бойовиків.

"Конкретних відомостей про втрати бронетехніки, кількість убитих і поранених немає, оскільки підійти до місця бойового зіткнення неможливо через постійні обстріли з важкої техніки, яка окопалася в лісовому масиві", - зазначає Москаль.

112 військовослужбовців 3-го резервного батальйону вінницької частини 3008 Національної гвардії потрапили в засідку

Вчора на допомогу вінницьким нацгвардійцям була відправлена ​​група 80-ї аеромобільної бригади Збройних сил, яка потрапила в засідку і відступила.

За даними ОБСЄ, оточення блокпостів Нацгвардії здійснили козачі підрозділи "Войська донского"​​, які відмовляються виконувати умови мінських домовленостей про припинення вогню.

В даний момент терористи не припиняють обстріл вінницьких нацгвардійців, які просять про підтримку, щоб прорвати оточення.



Переглядів: 5418
Поширень: 0