Увійшовши в довіру до 18-річної студентки, зловмисниці пообіцяли врятувати її родину від порчі та прокляття. Повіривши, дівчина зняла з себе золоті прикраси та віддала 800 гривень.

Зі слів заявниці, близько шостої години вечора біля власного будинку до неї підійшли дві жінки, які сказали, що бачать порчу та прокляття на її роду. Аби позбутися всіх негараздів, їй необхідно було дати золоті прикраси та гроші для проведення спеціального ритуалу. Дівчина зацікавилась та підтримала розмову з шахрайками. Після чого, не вагаючись, зняла з себе золоті сережки, ланцюжок з кулоном та віддала усі гроші з гаманця. Жінки пообіцяли повернути все після «очищення від прокляття» через декілька годин. Так і не дочекавшись жінок у зазначений ними час, дівчина зрозуміла, що її ошукали та звернулась по допомогу в міліцію.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Міліція вкотре закликає громадян бути обачними, не втрачати пильність та не довіряти незнайомцям, аби не стати жертвою шахраїв.



Переглядів: 2623
Поширень: 0