Опалювальний сезон в усіх садочках міста уже розпочато. До тепла підключено вже практично і всі школи. Сьогодні буде включено опалення в останній – школі-гімназії № 2, там закінчуються роботи з ремонту тепломережі. З медзакладів не підключеними залишаються ще комунальні стоматологічний центр та стоматполіклініка. Включення опалення у висотках ще триває, на сьогоднішній день тепло є вже у більш як 50 % від усіх багатоповерхівок з централізованим опаленням.

З понеділка у Вінниці розпочато включення опалення у соціальних закладах. У більшість з них тепло було подано ще у перший день відповідно до заявок, які подавали керівники освітніх закладів та медустанов. На сьогоднішній день вже всі дошкільні навчальні заклади з теплом. Сьогодні тепло буде включено в школі № 2, це остання загальноосвітня школа, у якій опалення ще не ввімкнено. Наразі служби закінчують роботи з ремонтну тепломережі, яка постачає теплоносій до закладу. Зі всіх медзакладів без тепла тільки міські стоматполіклініка і стоматцентр. Керівники подали заявку на підключення їх до опалення з 27 жовтня.

Розпочато подачу тепла і в житловий фонд. За словами в.о. директора департаменту міського господарства Григорія Пурдика, на сьогоднішній день з більш як 1,2 тис багатоповерхових будинків міста, що мають централізоване теплопостачання, опалення подано у 667. «Звичайно, при пуску тепла стаються і аварійні ситуації, однак вони носять локальний характер і ліквідовуються досить швидко. На даний момент такі ремонтні роботи ведуться біля двох будинків по вулицях Тарногродського та 50-річчя Перемоги, – зазначає він. – Але включення опалення йде відповідно плану і щоб вінничанам було комфортно зустріти похолодання, за два-три дні ми плануємо подати тепло у всі багатоповерхівки міста». ​



Переглядів: 2966
Поширень: 0