Почувши голоси майстрів, юнак швиденько втік. Робітники заглянули у мішок, а там – мертва молода жінка. Про страшну знахідку повідомили на лінію 102.

За словами заступника начальника ВМУ міліції ГУМВС Миколи Ододюка, експерти встановили, що жінку було вбито 10-12 годин тому. На тілі жертви – сліди численних забоїв, але померла вона від асфіксії (удушення). Жодних документів у покійниці не було. Аби встановити її особу, фотографії показали по місцевих телеканалах. Убиту доньку впізнали батьки.

Дівчині було 19 років, вона полюбляла бувати в різних компаніях, мала багато знайомих та приятелів. Серед них і шукали її можливого вбивцю. Перевіряли й усі 144 квартири того будинку, де її знайшли, - кажуть у ВЗГ ГУМВС, - і сусідні будинки. Згодом картина недільного вечора стала відомою майже до деталей. Цього дня дівчина посварилися зі своїм хлопцем, йшла додому, але в одному з вишенських дворів зустріла знайомих. Посиділа з ними за пляшкою. Потім трапився ще один приятель, який запропонував покурити на даху і помилуватися краєвидом. „Романтичне спілкування” закінчилося сваркою. Юнак спочатку побив дівчину, але на цьому не зупинився – задушив. І пішов спати. Ранком прийшов із мішком, хотів сховати труп і вивезти за місто. Завадили ліфтери...

Менше двох діб знадобилося міліції, щоби знайти підозрюваного, зазначає Микола Ододюк.
- Ми вже знали конкретно особу підозрюваного – 19-річний вінничанин, не навчається і не працює, адресу знали, але з Вінниці він утік, - продовжує полковник міліції.- Оперативно визначили, що він подався до знайомих у Житомир. Туди й відправилися оперативники Ленінського райвідділу. Підозрюваного затримали на тамтешньому автовокзалі в ніч з вівторка на середу. Наразі він в ІТТ, у скоєнні злочину зізнався. Кримінальну справу порушено за ст..115 ч.1 КК України – „навмисне вбивство”.


Переглядів: 2857
Поширень: 0