Під час несення служби по охороні громадського порядку близько 22 години працівники патрульної служби міліції на перехресті вулиць Соборна – Театральна в місті Вінниці помітили нетверезого чоловіка, який порушував правопорядок. На зауваження міліціонерів правопорушник не відреагував, більше того - намагався пошкодити службовий автомобіль, після чого був доставлений до Вінницького міськвідділу міліції.

У відділі міліції в ході складання адміністративного протоколу за появу у громадському місці у п\'яному вигляді, чоловік накинувся на одного з міліціонерів та наніс йому удар кулаком в обличчя.

Молодика направили до наркологічного диспансеру, де було встановлено середню ступінь алкогольного сп’яніння.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на такий же строк.



Переглядів: 3433
Поширень: 0