Тиждень тому у Вінниці почато пуск тепла у висотки з централізованим теплопостачанням. Останній, з більш як 1,2 тисяч таких висоток, було підключено до тепла в суботу. Соціальні заклади наразі теж усі вже опалюються.

В зв’язку з очікуваним похолоданням з 20 жовтня у Вінниці розпочали пуск тепла у освітні та медичні заклади. За даними департаменту міського господарства опалення у останню школу було подано в п’ятницю, у всіх дошкільних навчальних закладах опалення включено ще раніше. На сьогоднішній день з теплими батареями і всі лікарні та ЦПМСД міста.

В суботу здійснено пуск тепла у останню з більш як 1,2 тисяч вінницьких багатоповерхівок, які мають централізоване теплопостачанняю. Кілька днів ремонтні бригади працювали над ліквідацією локальних поривів, що зазвичай стаються на початку опалювального сезону через застарілі мережі. Однак, сьогодні тепло подається у всі без виключення будинки, поривів зараз немає.

«Від мешканців деяких багатоповерхівок ще поступають скарги про те, що у квартирах прохолодно. «Недогріви» стаються, як правило, через «повітряні пробки». Їх усувають працівники ЖЕКів. Але загалом можна говорити про те, що опалювальний сезон у Вінниці увійшов у нормальний режим», - зазначає в.о. директора департаменту міського господарства Григорій Пурдик. ​



Переглядів: 3533
Поширень: 0