Десять тисяч пляшок горілчаної настоянки на суму 400 тисяч гривень вилучили співробітники підрозділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів ГУ Міндоходів у Вінницькій області. Продукція зберігалася на складі у м. Вінниці, який не внесений до спеціального реєстру місць зберігання підакцизних товарів, отже тримати її там протизаконно. Крім того, жодних документів про походження та якість настоянки у власника товару не було, відтак уся продукція до прийняття законного рішення вилучена.

У Вінниці на нелегальному складі зберігали 500 ящиків алкогольної настоянки

Також оперативниками ГУ Міндоходів у області вилучено півтори тисячі пляшок «Пшеничної» горілки, виготовленої на окупованій території АР Крим під марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Оперативниками вдалося попередити реалізацію нелегальної продукції на суму понад 70 тис. грн..

У Вінниці на нелегальному складі зберігали 500 ящиків алкогольної настоянки

Всього з початку нинішнього року співробітниками ГУ Міндоходів у Вінницькій області з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму понад 11 млн. грн., в тому числі спирту на суму 7,3 млн. грн., лікеро-горілчаної продукції більш ніж на 1,8 млн. грн. Припинено діяльність 4 підпільних цехів по виготовленню алкогольної продукції.



Переглядів: 3272
Поширень: 0