Володимир Гройсман пообіцяв підтримку у підписані трьохстороннього меморандуму між молодіжною радою, міськвиконкомом та ректорами вінницьких ВУЗів, в якому будуть внесені пропозиції щодо зарахування літньої практики тій молоді, яка залучена до проекту «Пляжний патруль». Крім того, за пропозицією координаторів проекту, для кураторів, які перевіряють роботу «Пляжного патруля» на велосипедах, - планується вивчити можливість облаштування велосипедної розмітки на основних маршрутах, завдячуючи чому можна буде налагодити рух велосипедистів та зменшити рівень травматизму.

Кураторами проекту «Танці біля мерії» внесено ряд пропозицій щодо покращення умов проекту - зміни часу проведення заходу та заохочувальних призів для самих учасників - невеличких сувенірів та приємних дрібничок. Міський голова поділився з учасниками зустрічі своєю ідеєю створити у місті муніципальний колектив маленьких хіп-хоперів. Молоді аніматори цю ідею охоче підтримали. На наступний рік планується створити спеціальну форму із емблемою міста для аніматорів, які працюватимуть на територіях пришкільних таборів, дизайн якої розроблятиме сама молодь.

Молодіжна рада відзвітувала про роботу скейт-парку та клубу «Скутер-лайф». Молоді скутеристи внесли пропозицію щодо проведення спільно із ДАІ показових виступів серед підлітків із відтворенням аварійних ситуацій на дорогах, аби молодь була більш уважною та більш обізнаною із правилами поведінки в екстремальних умовах, що можуть статись на дорозі. А крім того, щоб молоді люди, які їздять на скутерах, - під час таких виступів не лише теоритично, але й на практиці поглиблювали свої знання з Правил дорожного руху.

На наступний рік молодіжним активом за підтримки міської влади планується новий захід, який можливо, стане новою традицією для студентства. Робоча назва - «Парад студентів». Випускники вінницьких ВУЗів у день випуску пройдуть вулицями міста до «Райдуги», де відбудеться урочистий концерт силами творчих колективів вищих навчальних закладів. Щоправда, формат проекту до того часу може і змінитись, - адже все залежатиме від побажань самої молоді.

Підсумовуючи зустріч, міський голова Володимир Гройсман пообіцяв і надалі усіляко підтримувати молодь у організаційних питаннях та сприяти дозвіллю молоді нашого міста. «Я задоволений вашою роботою, - зізнається мер. - Бажаю вам творчих успіхів та цікавих ідей, незгасного ентузіазму та активності, а міська влада буде допомагати вам у втіленні цих ідей у життя».


Переглядів: 2876
Поширень: 0