Правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, який вночі пробравшись на територію місцевого автопарку, безпричинно розтрощив скло дверей у двох автомобілях та намагався втекти на одному з них.

Близько другої години ночі до міліції зателефонував охоронник автопарку та повідомив про те, що чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння, пробравшись на їх територію, розтрощив скло в дверях двох автомобілів. При спробі чоловіка припинити дії хулігана, той завів автомобіль та почав тікати, пошкодив при цьому паркан. Не впоравшись з керуванням, горе-автомобіліст потрапив до кювету за територією автопарку.

На місце пригоди негайно прибув наряд працівників міліції, які затримали хулігана «на гарячому». Ним виявився 30-річний місцевий житель. Чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння та не зміг пояснити свої дії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство) та ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі. Триває розслідування.



Переглядів: 3075
Поширень: 0