Сьогодні у Палаці дітей та юнацтва відбувся міський захід «Її величність наука і техніка». Для вінницьких школярів тут показали виставу «Технобум в казковому лісі». А також – провели інтерактивні ігри та представили виставку робіт вихованців Палацу.

Дев’ять років поспіль відділ науки і технічної творчості Палацу дітей та юнацтва проводить Тиждень науки та технічної творчості. «Вже третій рік ми запрошуємо школярів на міське свято, яке проходить у рамках цього тижня для того, щоб популяризувати технічну творчості. Загалом у нашому відділі діє близько 50 гуртків, більшість з яких – на бюджетній основі. У гуртках навчається більше 600 дітей. У цьому році відкрилися нові гуртки – техніків-винахідників та автомодельний. Тут діти навчаються створювати рухомі та радіокеровані моделі, електрифіковані іграшки тощо. З минулого навчального року працює гурток робототехніки», – каже завідуюча відділом науки і технічної творчості Палацу дітей та юнацтва Галина Остапенко.

 У Палаці дітей та юнацтва триває Тиждень науки і технічної творчості

Виставу для дітей підготував гурток аніматорів. В експозиції були представлені роботи дітей, які навчаються у гуртках орігамі, моделювання та авіамодельному.



Переглядів: 4085
Поширень: 0