1 грудня о 14:00 у торгівельному центрі «Sky Park» стартує благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки!». Громадська організація «Розвиток. Розвиток» презентує дерево дитячих бажань, на якому будуть зображення дитячих долоньок. На цих долонька вінницькі онкохворі діти, сироти, хлопчики і дівчатка з багатодітних та малозабезпечених сімей написали свої побажання Святому Миколаю. Ця акція дає можливість кожному здійснити дитячі мрії, ставши хоча б на хвилинку Святим Миколаєм.

Напередодні Дня Святого Миколая громадська організація «Розвиток. Розвиток» за сприяння Міністерства культури України, управління у справах сім\'ї, молоді та спорту ОДА, Вінницької міської ради вчетверте проводить соціально-культурну акцію «Крок до мрії». Цього року вона стартує 1 грудня з благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки!» для сиріт, онкохворих, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин міста Вінниці.

З 1 по 19 грудня у Торговому центрі «Sky Park» (перший поверх) знаходитиметься символічне дерево дитячих мрій. На ньому будуть зображення дитячих долоньок, з побажання Святому Миколаю, які власноруч написала малеча.

З понеділка кожен вінничанин зможе стати Святим Миколаєм і здійснити мрії дітей-сиріт та онкохворих малюків

«Ці дітки є однією з найбільш вразливих категорій населення. Вони, втративши батьків, виховуються бабусями, які ледь зводять кінці з кінцями, живучи на одну пенсію, або батьками, за якими наглядають соціальні працівники, проходять дороговартісне лікування тощо. Проте, ці діти живуть звичайним життям, спілкуються зі своїми однолітками і хочуть бути на рівні зі своїми однокласниками, – каже голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова. – Про що ж мріють сучасні діти? Таке питання ми поставили хлопчикам та дівчаткам, які важко хворіють або залишилися без батьків і виховуються у сім’ях, що живуть в складних обставинах. На День Святого Миколая діти, незважаючи ні на що, завжди чекають дива. Тож, об’єднавшись, ми можемо здійснити заповітні мрії дітей, які потребують нашої уваги та підтримки».

Протягом всієї акції поряд з деревом бажань волонтери прийматимуть подарунки та розповідатимуть відвідувачам ТРЦ «Sky Park» про захід. «Виконання волонтерської місії бере на себе молодь: старшокласники, студенти та молоді активісти, які тим самим зроблять свій внесок у благодійну акцію», - повідомила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Організатори запрошують усіх вінничан, приватних підприємців, представників організацій відчути себе у ролі Святого Миколая та приєднатися до благородної справи. Протягом всієї акції поряд з деревом бажань буде «чарівна» скринька для подарунків. Тож запрошуємо усіх небайдужих людей приносити до дерева бажань у чарівну скриньку подарунки на свій розсуд та по своїм можливостям: цукерки, фрукти, іграшки, книги, одяг, розвиваючі ігри тощо.

Подарунки дітям вручатимуть 19 грудня у день Святого Миколая у ТЦ «Sky Park» у атмосфері свята, музики, веселощів та розваг. Подарунки для онкохворих дітей будуть передані в дитячу обласну лікарню.

Контактна особа: Ірина Борзова 0677655025



Переглядів: 7002
Поширень: 0