Сьогодні Громадська організація «Розвиток. Розвиток» у торговельному центрі «Sky Park» презентувала дерево дитячих бажань. На ньому розміщені картонні долоньки з побажання дітлахів до Святого Миколая. Малята мріють про ляльки, машинки, смартфони, велосипеди, розмальовки, м’ячі, пазли, фарби, пенали, санчата, та, звичайно ж, цукерки. Це бажання дітей сиріт, онкохворих малят та дітлахів з багатодітних і малозабезпечених сімей. Виконати їх може кожен вінничанин, тож не залишайтеся байдужими та долучайтеся до благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки!».

Вінницькі малята мріють про цукерки, м’ячі та санчата, втілити їхні бажання може кожен

Вже вчетверте ГО «Розвиток. Розвиток» до Дня Святого Миколая проводить у Вінниці соціально-культурну акцію «Крок до мрії». Вона традиційно розпочинається з благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки». У ній беруть участь діти з малозабезпечених, багатодітних родин, діти сироти та онкохворі. Всі вони написали листи Святому Миколаю зі своїми побажаннями та мріями.

Їхні побажання можна прочитати на «долоньках» дерева дитячих бажань. Воно з 1 по 19 грудня буде розміщене у торгівельному центрі «Sky Park» (1-й поверх). Кожен бажаючий може виконати бажання дітлахів та стати для них, хоча б на хвилинку, Святим Миколаєм. Також, як зазначила голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова, біля дерева знаходиться ящик, куди вінничани можуть приносити подарунки на свій розсуд та по своїм можливостям. Це можуть бути іграшки, цукерки, речі, книжки тощо.



Переглядів: 4780
Поширень: 0