За підозрою у скоєнні пограбування 58-річної жінки, працівники міліції затримали двох безробітних вінничанин. Поки один зі зловмисників відволікав жертву, інший – вирвав в неї з рук сумку з грошима та документами.

До Вінницького міського відділу міліції звернулась вінничанка з заявою про те, що близько п’ятої години вечора біля одного торговельних центрів міста невідомий чоловік вирвав у неї з рук жіночу сумку, де знаходилися гроші в сумі 2 600 гривень, дві банківські картки, паспорт та пенсійне посвідчення.

Як розповів в.о. начальника Вінницького міського відділу міліції Кирило Доценко, шукали зловмисника за описом потерпілої. Працівниками батальйону патрульної служби міліції 47-річний підозрюваний був затриманий. Як з’ясувалося, «працював» він не сам, а зі своїм 24-річним товаришем. Поки молодший з чоловіків відволікав жінку різними запитаннями, старший – вирвав у неї сумку та втік.

Зараз обидва чоловіки затримані. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 4069
Поширень: 0