5 грудня вперше у Вінниці відбудеться масштабний музичний флешмоб «Заспіваймо гімн України». О 13:25 на радіо Вінниця (107:4) пролунає повідомлення про початок акції. Одразу після цього вінничани виконають гімн одночасно в усіх скверах, площах, торгово-розважальних центрах та вищих навчальних закладах міста. До них можуть долучитися всі бажаючі. Флеш-моб зніматимуть на відео, з якого потім зроблять ролик та відправлять військовим у зону АТО.

Напередодні Дня Збройних Сил України Вінницька молодіжна рада вирішила досить незвичним чином привітати захисників нашої країни. 5 грудня молодь, вперше у Вінниці, влаштує масштабний музичний флешмоб під назвою «Заспіваймо гімн України». Виконувати слова гімну будуть одночасно в усіх скверах, площах, торгово-розважальних центрах та вищих навчальних закладах. Метою флешмобу є об’єднання мешканців міста для привітання та підтримки захисників нашої Вітчизни.

Завтра по всій Вінниці звучатиме гімн України, долучитися до флешмобу може кожен

О 13:25 на радіо Вінниця (107:4) пролунає повідомлення про початок акції. До флешмобу долучатимуться усі перехожі, відвідувачі магазинів та студенти вишів. Таким чином, в унісон, гімн співатиме усе місто. Завершальним етапом флешмобу стане монтаж відеоролику, який відправлять військовим у зону АТО.

Організатори заходу – Вінницька молодіжна рада, teens-club «Універ», захід проходитиме під патронатом відділу у справах молоді та туризму.

 



Переглядів: 4501
Поширень: 0