На минулому тижні у Вінниці завершилися роботи по каналізуванню в районі олійножиркомбінату. Тут прокладено майже 900 метрів мереж водовідведення: 316 по вул. Іванова та 576 – по вул. Сергєєва-Ценського, також на території олійножиркомбінату та ТЕЦ - 1. Наступного року тут будуть проведені роботи з благоустрою та асфальтування.

Каналізування та реконструкції водопроводу у районі олійножирового комбінату розпочалось минулого року. Так, у 2013 році по вулиці Іванова проведено реконструкцію 878 метрів мереж водопостачання та виконано частково будівництво каналізації по вулиці Іванова та Сергєєва-Ценського.

«У 2014 році роботи з каналізування у районі олійножиркомбінату ми продовжили на початку жовтня. По вулиці Іванова проклали 316 метрів мережі водовідведення (від будинку №73 до вулиці С. Ценського). А також виконано з’єднання збудованої у 2013 році мережі з колектором діаметром 600 по вулиці К. Маркса. Нові мережі дають можливість в подальшому каналізувати інші вулиці цього мікрорайону. А саме, 1-й проїзд Чехова, Яблунева, Немировича-Данченка та кількох інших», – каже заступник директора департаменту міського господарства Григорій Пурдик.

Труби якісні, зроблені з полімерних матеріалів (ПВХ), тому вони не піддаються корозії, мають досить довгий термін експлуатації – більше 80 років. На цих двох ділянках всі заплановані мережі прокладені. У зв’язку з погодними умовами, роботи з благоустрою та асфальтування тут будуть проведені вже у наступному році.



Переглядів: 5188
Поширень: 0