Працівниками управління державної служби боротьби з економічними злочинами було припинено діяльність грального закладу, який працював в закритому режимі під виглядом інтернет-кафе на перехресті вулиць Келецької – Лялі Ратушної.

Інформація про підпільний заклад надійшла до міліції від небайдужого вінничанина. З даного приміщення було вилучено 6 одиниць комп’ютерного обладнання з програмним забезпеченням для проведення азартних ігор.

Системні блоки було вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України у Вінницькій області для проведення дослідження.

ще два підпільних заклади припинили своє існування

Ще один гральний заклад знаходився у м. Бар в підвальному приміщенні магазину. Любителі азарту заходили в заклад «по дзвінку». Жодних вивісок на приміщенні не було. Отримана оперативна інформація була реалізована працівниками міліції – на момент їх візиту у залі знаходилося четверо гравців. Працівники міліції припинили роботу закладу та вилучили 5 ігрових автоматів.

ще два підпільних заклади припинили своє існування

За даними фактами відкриті кримінальні провадження відповідно до ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

За словами начальника Управління державної служби боротьби з економічними злочинами Станіслава Маклакова, з початку року на території області ліквідовано діяльність 71 грального закладу, у правопорушників вилучено понад 500 одиниць грального обладнання.

Міліція звертається до усіх мешканців області з проханням повідомляти про відомі факти діяльності гральних закладів за номерами 59-34-20, 59-34-18 або 102 . Правоохоронці не залишать без уваги жодне з таких повідомлень.



Переглядів: 3695
Поширень: 0