Вінничани не можут собі представити новорічні свята без ялинок. Ялинок різних. Живих, штучних, креативних, традиційних, символічних, виставкових, головних, домашніх, намальованих, реальних...

Це майже культ, навколо якого закручуються різні святкові сюжети. Саме сьогодні приблизно в 18.30 має по команді виконуючого обовязки мера Вінниці Сергія Моргунова загорітися вся новорічна ілюмінація у місті Вінниці. Але локально превью цієї події уже кілька днів веселить око містян, наприклад, на новоріяному ярмарку біля башні. Тут ялинка уже "горить".

Це можна було б сприйняти як якусь фронду по відношенню до загальноміського сценарію початку свят, як би не вся у вогнях була і ялинка на першому поверсі самого міськвиконкома.

Тут проходить традиційна виставка креативних ялинок, які створили учні та викладачі різних навчальних закладів Вінниці. Чого тільки тут не побачиш!?! Стимул стати переможцем цього ялинкового вернісажу діє уже кілька років під ряд. сердце радіє різноманіттю талантів.

Ну, і нарешті, мене як українського Діда Морза, не можуть не радувати і новорічні корпоративні красуні на території Резиденціїї Діда Мороза. Відкриття самої Резиденції відбудеться лише 20 грудня, а раніше всіх ялинки встановили підприємці медицинської галузі, вінницький оліє-жиркомбінат та МЕТРО. На них очікує глядацький конкурс, в якому журі буде суто віртуальним.

Тож з гарним настроеєм і подарунками на Новий Рік будуть усі 

Український Дід Мороз
Олександр Шемет



Переглядів: 4397
Поширень: 0