Трагедією закінчився конфлікт між двома сп’янілими приятелями. За попередніми висновками медиків, смерть 36-річного чоловіка настала від втрати крові, спричиненої ножовим пораненням в ногу.

Від лікарів швидкої медичної допомоги до Вінницького міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що приїхавши на черговий виклик, вони виявили тіло чоловіка, смерть якого настала в результаті численної крововтрати.

За словами начальника міської міліції Юрія Куцого, під підозру правоохоронців одразу потрапив 47-річного товариш загиблого. Під час перевірки, з’ясувалось, що затриманий та покійний раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Чоловіки у квартирі потерпілого вживали спиртні напої та посварились. Тепер причини та подробиці конфлікту встановить слідство.

Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув’язнення. Триває слідство.
 



Переглядів: 2753
Поширень: 0