За підозрою у скоєнні пограбування 30-річного чоловіка, працівники міської міліції затримали непрацюючого жителя міста Одеси, який намагаючись викрасти особисті речі з автомобіля, побив його власника.

До Вінницького міського відділу міліції звернувся вінничанин з заявою про те, що близько шостої години вечора, зайшовши до одного з торговельних центрів міста, у нього спрацювала сигналізація на автомобілі. Вийшовши на вулицю, чоловік побачив, як невідомий, відкрив його автомобіль та викрав сумку з його особистими речами.

Власник викрадених речей, аби повернути своє майно, наздогнав зловмисника. Між чоловіками виникла бійка, під час якої, інший невідомий хлопець підбіг до них, бризнув речовиною з балончика в обличчя потерпілому та втік. В цей час, на допомогу потерпілому поспішив його знайомий, який проходив неподалік та побачив бійку. Разом їм вдалося затримати правопорушника до приїзду правоохоронців.

Зловмисником виявився 26-річний житель міста Одеси. Наразі правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до інших аналогічних злочинів та приймають міри для встановлення особи іншого грабіжника.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 3240
Поширень: 0