Оперативники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю припинили діяльність чотирьох гральних закладів, які діяли на території міста, вилучили гральне обладнання та більше 900 лотерейних квитків.

В ході проведення профілактичних заходів працівники міліції встановили чотири заклади, у яких гравці могли випробувати вдачу.

У Вінниці закрили 4 букмекерських контори

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці задокументували незаконну діяльність закладів та вилучили 17 системних блоків, 24 монітори, 2 тюнери, 2 термінали, 4 ресивера, 908 лотерейних квитків та інше обладнання, за допомогою якого надавались азартні послуги.

У Вінниці закрили 4 букмекерських контори

Вилучена гральна техніка на даний час направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при обласній міліції для проведення технічних експертиз.

У Вінниці закрили 4 букмекерських контори

Як розповів начальник УДСБЕЗ Вінницької області Станіслав Маклаков, за час проведення заходів із протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу оперативниками було припинено діяльність 14 гральних закладів на території області. Загалом під час проведення санкціонованих обшуків міліціонери вилучили 122 одиниці грального обладнання, серед яких 65 гральних автоматів, 20 системних блоків, 25 моніторів 6 терміналів та 6 сканерів.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). Згідно чинного законодавства таке правопорушення карається штрафом до п\'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.
 



Переглядів: 3450
Поширень: 0