З 2 по 14 січня у кінотеатрі «Родина» всі бажаючі зможуть долучитися до мистецького проекту «Сінематограф Снігуроньки». Тут безкоштовно можна не лише побувати на кіносеансах, а й взяти участь у майстер-класах, різноманітних конкурсах та новорічних ранках.

Днями у кінотеатрі «Родина» стартував мистецький проект «Сінематограф Снігуроньки» за підтримки парку сімейного відпочинку «Дитяча планета». На його відкриття завітали дітки нашого міста та бійці з АТО, що зараз на ротації, зі своїми дітьми. Для них вихованці «Клубу розумних діток» підготували святковий концерт, також усіх вітали Дід Мороз та Снігуронька.

Кінотеатр «Родина» запрошує вінничан на «Сінематограф Снігуроньки»

Перед переглядом фільму малеча взяла участь у конкурсах, розважальній програмі із Снігуронькою і Дідом Морозом, багато діток отримали запрошення до парку сімейного відпочинку «Дитяча планета».

«Сінематограф Снігуроньки» працюватиме з 2 по 14 січня з 12.00. Запрошуємо долучитися усіх бажаючих. І майстер-класи, і кіносеанси у нас абсолютно безкоштовні. Також на гостей чекатимуть різні конкурси та новорічні ранки», – каже директор КТ «Родина» Галина Боднар.

Довідка

Афіша новорічно-різдвяних ранків «Сінематограф Снігуроньки» з 2 по 14 січня початок о 12.00

На гостей свята чекають казкові персонажі мультфільмів:
2-4 січня – «Махни крилом»
5-6 січня – «Цирк! Цирк! Цирк!»
7 січня – «Хоробре серце»
8-9 січня – «За далекими морями»
10-11 січня – «Лісовий патруль»
12-14 січня – «Ведмеді-сусіди»
Для дітей – вхід вільний.



Переглядів: 3376
Поширень: 0