Цілий тиждень вихованці старших груп садочка вирізали сніжинки, розмальовували листівки, виготовляли ялинкові прикраси для того, аби порадувати захисників, які перебувають на сході України. Допомогти діткам взялися вихователі і батьки.

У багатьох дітей батьки, які служать в міліції, вже побували в зоні АТО, дехто досі там несе нелегку службу на лінії вогню.

Тож дітки з великим ентузіазмом та завзяттям взялися готувати приємні сюрпризи для бійців. Головне бажання, яке вони загадали Діду Морозу – щоб в Україні якнайшвидше запанував мир і усі батьки повернулися до своїх дітей живими і неушкодженими.

 Вихованці дитсадочку "Теремок" відправили військовим в зону АТО власноруч зроблені подарунки

Діти разом з вихователями дбайливо запакували подарунки у ящички і відправили. Вже під Новий рік наші захисники отримують не тільки чудові ялинкові іграшки, зроблені дитячими руками, а й різні смаколики, шкарпетки, листівки з побажаннями. Діти сподіваються, що такі подарунки піднімуть настрій бійцям.

 Вихованці дитсадочку "Теремок" відправили військовим в зону АТО власноруч зроблені подарунки

Директор дошкільного закладу Фаїна Шкарупа переконана, що патріотизм і любов до України потрібно виховувати змалку. Колектив садочку та його вихованці постійно підтримують наших воїнів, які відстоюють країну. У садочку створили навіть «батальйон добровольців» під назвою «Малята соколята». Маленьким бійцям пошили камуфляжну форму, дітки підготували спеціальну віршовану програму, присвячену тим, хто захищає Україну.



Переглядів: 4087
Поширень: 0