На Вінниччині під час Новорічних свят правоохоронці нестимуть службу у посиленому варіанті. Про заходи безпеки, які вживатимуться вінницькою міліцією, аби святкування пройшли без неприємних інцидентів, йшлося на прес-конференції керівництва міліції громадської безпеки.

За словами в.о. начальника УГБ УМВС підполковника міліції Василя Стаховського, очікується, що 31 грудня у 35 масових заходах на території області візьмуть участь близько 11 тисяч людей. Для належного забезпечення правопорядку в місцях їх проведення міліція збільшить кількість патрулів. Тільки в обласному центрі на охорону громадського порядку задіюватимуться близько 200 працівників міліції та 40 бійців Нацгвардії, їм допомагатимуть активісти з числа громадських формувань та громадські помічники дільничних інспекторів міліції.

Під час святкувань у парку ім. Горького, де розташована головна вінницька ялинка, за порядком стежитимуть близько 60 правоохоронців. У святкову новорічну ніч правоохоронці нестимуть службу у цілодобовому режимі.

 У новорічну ніч громадський порядок забезпечуватиме більше 200 правоохоронців

На період Новорічних та Різдвяних свят в обласному управлінні міліції розгорнуто цілодобову роботу оперативного штабу, до складу якого залучені досвідчені працівники обласного управління, які відстежуватимуть оперативну обстановку в області для швидкого реагування на її зміни.

Міліція закликає громадян не порушувати громадський порядок, з огляду на військові дії на Сході України та існуючу територистичну загрозу бути пильними та дбати про власну безпеку. У разі виявлення підозрілих валіз, пакунків, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляти на «102». На усі без винятку повідомлення міліція оперативно реагуватиме



Переглядів: 4119
Поширень: 0