У понеділок, 5 січня для вінничан, що планують стати у 2015 році студентами розпочалася реєстрація на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО).

Як інформує відділ інформації та комунікації з громадськістю Українського центру оцінювання якості освіти, реєстрація учасників ЗНО триватиме до 20 лютого.

Для цього необхідно відкрити сторінку "Реєстрація-2015" на сайті УЦОЯО та самостійно ввести необхідні дані, роздрукувати та заповнити реєстраційну картку. Вінничани, які не мають можливості зробити це самостійно, можуть звернутися в один з пунктів реєстрації, адреси яких можна знайти на веб-сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 пункти реєстрації працюють за місцем їх навчання.

Після реєстрації на сайті майбутній абітурієнт повинен самостійно передати реєстраційні документи до регіонального центру оцінювання якості освіти. Реєстраційні документи випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 направляються організовано цими закладами. Інформацію про території обслуговування, закріплені за регіональними центрами, та їх адреси можна знайти на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Відзначається також, що зміни до реєстраційних даних можна вносити до 1 квітня, а в разі зміни рівня складності завдань сертифікаційної роботи з української мови та літератури і математики - до 6 березня.

Вінничанам, зареєстрованим для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, до 10 березня рекомендованим листом будуть вислані документи, що підтверджують факт реєстрації. Крім того, для кожного майбутнього абітурієнта після завершення реєстрації на сайті УЦОЯО буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої буде здійснюватися за номером сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та PIN-кодом, зазначеним у ньому.



Переглядів: 3880
Поширень: 0